17

سنندج

 
116

سقز

 
16

قروه

 
34

بیجار

 
14

دهگلان

 
7

مریوان

 
5

سروآباد

 
1

بانه

 
23

کامیاران

 
19

دیواندره

 
شهرستان ها   

نمایش وبلاگهای بیجار نمایش وبلاگهای قروه نمایش وبلاگهای دهگلان نمایش وبلاگهای کامیاران نمایش وبلاگهای سنندج نمایش وبلاگهای سروآباد نمایش وبلاگهای مریوان نمایش وبلاگهای دیواندره نمایش وبلاگهای بانه نمایش وبلاگهای سقز
   نظرسنجی
به نظر شمااولویت اقتصادی ایران بعد از اجرای توافق کدام است؟
 

ورود سرمایه گذاری خارجی : (21 رای)

15.7%

عمل در چهارچوب اقتصاد مقاومتی : (98 رای)

73.1%

کوچک سازی دولت و تقویت بخش خصوصی : (15 رای)

11.2%
   عضویت در خبرنامه
نام :
عضویت
Loading

 


   گفتگو با وبلاگ نویسان

    غذاهای که با هم ناسازگار هستند

گروه : علمی | ارسالی از : کردستان وبدوشنبه 6 مهر 1394 | بازدید ها : 1725 | کد مطلب : 3133
Post Image

متاسفانه بسیاری از ماها بااینکه ازمضرات خوردن غذاهای ناسالم آگاهی داریم اما هیچ تصمیم جدی برای کنار گذاشتن آنها را نداریم؛در این بین هستند برخی غذاهای که به دلیل ترکیب شدن با دیگر مواد غذایی برای بدن دردسر ساز شده وباعث برخی مشکلات گوارشی میگردند؛لذا ما دراینجا به برخی از این دستورات غذایی اشاره می‌کنیم که بایستی از ترکیب آن‌ها پرهیز کرد.

به نقل از وبلاگ سبک زندگی بهداشتی:

سال‌ها پيش گوشت، مرغ و ماهي هورموني و سرب‌دار در بازار اين‌قدر رواج نداشت، همه‌چيز به صورت طبيعي رشد مي‌كرد و سالم بود.شايد از زرشك‌پلو و مرغي كه پاي ثابت مجالس عزا و عروسي‌مان است تا ماست و ترشي كنار غذاي‌مان و حتي ميوه‌هاي مختلفي كه با هم مصرف مي‌كنيم، همگي باعث اختلال سلامت‌مان شده‌اند. شايد بسياري از غذاهايي كه شما در يك سفره كنار هم مي‌چينيد، سلامتي‌تان را تهديد كند و ميل كردن آنها با يكديگر در يك وعده هيچ خوشايند نباشد.

از زرشك‌پلو با مرغ تا باقالي‌پلو با ماهي

از ‌مهماني‌هاي رسمي تا جمع‌هاي خودماني، زرشك‌پلو با مرغ مي‌تواند زينت سفره ايراني باشد؛ خوش‌خوراك است و كمتر كسي پيدا مي‌شود كه اين غذا را دوست نداشته باشد. اما مي‌گويند زرشك‌پلو گزينه مناسبي براي همراهي مرغ نيست! بااينكه از ديدگاه طب سنتي تمام گوشت‌ها طبع گرمي دارند، اما در اين ميان ماهي از همه سردتر است و بعد از آن مرغ قرار دارد كه طبعش نسبتا خنك است، بنابراين همراهي مرغ با زرشك كه طبع سردي دارد، باعث سردتر شدن طبع مرغ شده و مي‌تواند هضم غذا را براي بدن سخت‌تر كند، پس بهتر است در خوردن چنين غذايي زياده‌روي نكنيد يا زعفران را چاشني كار كنيد.

همچنين باقالي‌پلو با ماهي در عين خوشمزه بودن، تركيب چندان مناسبي نيست چراكه باقالي نفخ زيادي ايجاد مي‌كند و ماهي هم در ميان گوشت‌ها سردترين طبع را دارد و رطوبت ايجاد مي‌كند. ازآنجا كه رطوبت پايه به وجود آمدن نفخ است، خوردن باقالي نفاخ همراه ماهي مي‌تواند فرد را دچار باد شكمي كند، البته اگر به خوردن چنين غذايي علاقه داريد، بهتر است ابتدا ماهي را در سسي از روغن كنجد و ادويه آويشن و نهايتا مقداري آرد خوابانده و بعد سرخ کنید تا طبعش متعادل شود. درضمن بعد از خوردن اين غذا خرما ميل كنيد تا مزاج‌تان به هم نريزد و به‌اصطلاح سردي‌تان نشود!

خوردن میوه به همراه غذا و پس از آن

میوه نوعی غذا می‌باشد که به سرعت جذب بدن می‌شود. میوه پس از عبور از معده جذب روده می‌شود. حال اگر با گوشت و یا دانه‌ها ترکیب گردد ممکن است در داخل دستگاه گوارش گیر افتاده و شروع به تخمیر شدن کند که بالطبع آن به دیواره روده آسیب می‌رساند زمان ایده‌آل برای مصرف میوه در وعده صبح و با معده خالی و یا بین وعده‌های غذایی می‌باشد. گفتنی است که اگر از دیابت و یا مشکلات گوارشی رنج می‌برید بهتر است میوه را یک ساعت پیش از غذا یا دو ساعت پس از آن میل کنید.

 کربوهیدرات دارای نشاسته و گوجه فرنگی

بایستی از ترکیب گوجه فرنگی با کربوهیدرات نشاسته مانند برنج یا سیب‌زمینی شیرین پرهیز کرد چرا که مصرف این ترکیبات می‌تواند مشکلات گوارشی نظیر سوء هاضمه، بیماری ریفلاکس معده و دیگر مشکلات گوارشی را به بار آورد.گوجه فرنگی به دلیل اسیدی بودن زیاد باعث سوزش سردل در افراد مستعد آن می‌گردد. علاوه بر این بروز خستگی پس از صرف وعده‌های غذایی ناشی از مصرف همین ترکیبی است.

میوه و ماست

شاید ترکیب این دو ماده بسیار متداول و خوشمزه باشد اما بهتر است بدانید که به هیچ عنوان سالم نمی‌باشد. فرآورده‌های لبنی ممکن است علائم آلرژی و کازئین را تشدید کند. همچنین مخاط درون بینی و سینوس را ضخیم کرده و ایجاد موکوس می‌کند که این شرایط با مصرف ترکیبات میوه و ماست شدت می‌یابد.

 سیب‌زمینی سرخ شده و برگر

باید افراد این موضوع را در نظر داشته باشند که غذاهای آماده و راحت به شدت برای سلامتی خطرناک هستند. غذاهای سرخ شده دارای میزان چربی بالا، مواد نگهدارنده و مواد شیمیایی دیگر نمی‌تواند مانند یک ماده ذغال دربیاید.ترکیب این مواد با شکر موجود در سیب‌زمینی ایجاد سیتوکین کرده و ایجاد التهاب می‌کند.

در ضمن اگر براي همراهي غذا ترشي را انتخاب مي‌كنيد يا غذاي‌تان حاوي آبليمو است، از خوردن ماست و لبنيات همراه آن صرف‌نظر كنيد، كلا طب سنتي درهم خوري را منع كرده چراكه مواد غذايي مختلف به شيوه‌هاي مختلفي در معده پخته مي‌شوند، به عبارت ديگر مواد غذايي مختلف متابوليسم‌هاي متفاوتي دارند و آنزيم‌هاي متفاوتي براي هضم هر كدام‌شان نياز است، امكان دارد آنزيم هضم يكي، مُخِل هضم ديگري باشد. براي همين گفته شده مواد مختلف هم‌زمان با هم خورده نشوند.

برخي مواد از لحاظ مزاجي با يكديگر تداخل دارند و بر هم اثر منفي مي‌گذارند مثلا ماست و ترشي طبع بسيار سردي دارند و خوردن اين مخلفات با غذا يا حتي به‌تنهايي توصيه نمی‌شود و اگر هم‌زمان با هم خورده شوند، سردي‌شان دوچندان شده و فرد را اذيت مي‌كنند. اگر دوست داريد همراه غذا ترشي ميل كنيد، بهتر است دقت كنيد كه دچار سوءهاضمه نباشيد، ضمن اينكه از ترشي‌هايي كه حاوي ميوه‌هاي گرم مثل سير، انبه، گياه كبر و. . . يا ادويه‌هاي گرم مثل سياه‌دانه، فلفل و دارچين و. . . هستند، استفاده كنيد.

تن‌ماهي را با تخم‌مرغ نخوريد

حتما شما هم تا به حال يكبار روي تن ماهي‌تان تخم‌مرغ شكسته‌ايد! يا شايد عادت داريد نيمروي‌تان را با نان و پنير ميل كنيد، يا مخلوطي از گوشت گوسفند و گوساله را در خورش‌هاي‌تان بريزيد اما خوب است بدانيد هيچ‌كدام از اينها نه‌تنها تركيبات خوبي نيستند كه حتي طب سنتي آنها را منع كرده است. درحقيقت غذاهاي مختلف در طب سنتي به دسته‌هاي مختلفي تقسيم شده‌اند كه در آن ميان خوردن سه دسته از غذاها با هم به‌شدت منع شده: لبنيات، تخم‌مرغ و گوشت‌ها. يعني هيچ‌كدام از اين غذاها را (دو به دو يا هر سه را با هم) مصرف نكنيد چون هركدام از آنها يك غذاي كامل هستند، حتي براي مرينيت (مزه‌دار) كردن ماهي و بعضي گوشت‌ها آنها را در تخم‌مرغ نخوابانيد.

مواد غذایی که خوردن همزمان آنها باعث بروز مشکلاتی در یدن ما میشود این مواد غذایی عبارتند از:

1- خوردن لبنیات با گوشت سفید باعث درد مفاصل و عوارض گوارشی است.

2- مصرف شیر با انجیر برای قلب مضر است.

3- تخم مرغ با ماهی و مرغ احتمال امراض پوستی و فلج، نقرص و بواسیر دارد.

4- خوردن پوسته تخم مرغ مولد لک صورت و ایجاد باد در سر معده و امراض طحال .

5- مصرف انواع ترشی که از سرکه باشد همراه پلو مولد کولیت و درد شکم است.

6- مصرف فرآورده های لبنی با ترشی پیری زود رس می آورد ، باعث انجماد فرآورده های لبنی در معده و فساد غذا می شود.

7- مصرف پنیر تازه با هر غذایی مضر است.

8- پنیر با تخم مرغ سبب اختلال در گوارش و دردهای گوارشی است.

9- ماست با ترب ایجاد سوء هاضمه و گاستریت می شود.

10- مصرف همزمان تخم مرغ با ترب و یا شیر با انجیر، مضر قلب و مغز است.

11- تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود

12- خربزه و عسل احتمال سنکوب می دهد.

13- شیر با انجیر سبب گاستریت، سردرد، تهوع میشود.

14- مصرف ماست و اسفناج (بورانی) به علت تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه استو مصلح آن گردو و زعفران است.

15- مصرف ماست و باقالی باعث دل درد شدید اسهال وتهوع می شود.

16- مصرف خردل و سیر باعث خارش و یبوست است.

17- مصرف سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و مولد تاریکی چشم وشب کوری است.

18- خوردن غذاهای سرد با هم ایجاد بلغم، سکته، رماتیسم، و MS  است.

19- مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه باعث سنگینی معده و حدوث امراض متعدد می شود.

20- مصرف چای با پیاز و یا هندوانه مضر است.

21- خوردن آبگوشت و گوشت با هندوانه مضر است چون آبگوشت بلغم زا و میوه های آبدار هم بلغم زا است و عوارض بیماریهایی با منشاء بلغم است

22- مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی مضر است (مگر این که سه ساعت بگذرد) زیرا باعث فساد میوه در معده خواهد شد.

23- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی، باعث تحیر عقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار می شود.

24- از خوردن غذاهای پروتئین دار یا چرب در فصل گرما و غذاهای سرد در فصل سرما پرهیز شود.

25- نوشیدن آب بعد از حمام رفتن به ویژه اگر معده خالی باشد؛ ضرر آن بیشتر است.

26- آشامیدن آب سرد در حالت ناشتا؛ زیرا معده بدون توقف آب را به اعضای بدن می رساند که اگر سردی آن به قلب برسد، به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود؛ اگر به کبد برسد موجب بیماری استسقاء (آسیت) خواهد شد؛ اگر سردی آن به مغز برسد، موجب سستی اعصاب خواهد شد؛ اگر سردی آن به آلات نَفَسی و صوتی برسد، باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور می شود.

27- میوه ی هر فصل را در فصلش خوردن، چون خداوند حکیم متناسب با شرایط بدن در هر یک از فصول و شرایط اقلیمی هر منطقه ی جغرافیایی میوه ها را خلق فرموده.

28- مصرف تخم مرغ با ماهی مولد امراضی چون جذام، فلج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبی مزمن خواهد شد.

 

اشتراک گذاری این مطلب :

نظرات :

هیچ نظری ثبت نشده است!

کردستان وب نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

نام *
ایمیل *
نظر

کد امنیتی
 
   

   مـطالـب

   حمایت از ما
کردستان وب
   تبلیغات

ADS

ADS

ADS

   آمار بازدیدکنندگان