17

سنندج

 
116

سقز

 
16

قروه

 
34

بیجار

 
14

دهگلان

 
7

مریوان

 
5

سروآباد

 
1

بانه

 
23

کامیاران

 
19

دیواندره

 
شهرستان ها   

نمایش وبلاگهای بیجار نمایش وبلاگهای قروه نمایش وبلاگهای دهگلان نمایش وبلاگهای کامیاران نمایش وبلاگهای سنندج نمایش وبلاگهای سروآباد نمایش وبلاگهای مریوان نمایش وبلاگهای دیواندره نمایش وبلاگهای بانه نمایش وبلاگهای سقز
   نظرسنجی
به نظر شمااولویت اقتصادی ایران بعد از اجرای توافق کدام است؟
 

ورود سرمایه گذاری خارجی : (21 رای)

15.7%

عمل در چهارچوب اقتصاد مقاومتی : (98 رای)

73.1%

کوچک سازی دولت و تقویت بخش خصوصی : (15 رای)

11.2%
   عضویت در خبرنامه
نام :
عضویت
Loading

 


   گفتگو با وبلاگ نویسان

    باید‌ها و نبایدهای بهداشتی نوروز

گروه : علمی | ارسالی از : سبک زندگی بهداشتیجمعه 29 اسفند 1393 | بازدید ها : 1412 | کد مطلب : 2721
Post Image

سال ها ی نو می آیند وباز می آیند و ما را در بستری از خوبیها و ناکامی ها ، در گردش بی وقفه خود شریک می کنند .دنیایی که خوبی هایش را طبیعی می پنداریم و کم نیستند و بدی هایش را که درد آورند وگاهی غیر قابل باور و... تحمل می کنیم.هر سال برای هم بهترین ها را آرزو می کنیم در دنیایی که سرشار از صلح باشد و خشم و خشونت در آن راهی نداشته باشد .

به نقل از وبلاگ سبک زندگی بهداشتی:

ایرانیان رسوم زیبا و منحصر بفردی برای استقبال از سال جدید دارند که نه تنها به عنوان بخشی از فرهنگ تاریخی و تاریخ فرهنگی آنان قلمداد می شود که به عنوان یکی از وجوه جذاب این مرز و بوم در دیدگاه جهانیان جلوه می کند. سفره هفت سین یکی از این مراسم فاخر است که اجزاء آن همگی ریشه گیاهی دارند و هر کدام نمایانگر و سمبل نیکی هایی است که افراد در سال پیش رو برای یکدیگر آرزو می کنند.

خواص خوردنی های هفت سین  از منظر علمی، طبی و تغذیه ای

سنجد:
اگر سنجد را گیاهی صرفا دارویی بنامیم، سخنی به گزاف نگفته ایم زیرا خواص این درخت در تمام اندام های آن ازریشه وچوب گرفته تاپوست ومیوه آن منتشراست واستفاده گسترده ای درصنایع غذایی،بهداشتی،دارویی،عطر سازی و چوب دارد.قسمت میان بر یا آردی شکل میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و هفت نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی به عنوان قابض و در درمان بیماری های دندان،لثه،اسهال و زخم معده کاربرد دارد.جالب است بدانید بخش درون بر یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید امینه و تعدادی پروتیین با خواص متعدد دارویی در خود دارد بطوریکه شکل آسیاب شده آن بصورت کامل و یا پخته شده میوه کامل آن ( همراه با پوست ) می تواند در بهبود دردهای ناشی از آرتروز موثر باشد.روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونتهای تنفسی دارد. همچنین جوشانده، شیره و عرق شکوفه سنجد خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی دارد.

سماق:
سماق یکی دیگر از اقلام سفره هفت سین است که نماد طلوع خورشید و رنگ زندگی به شمار می آید. سماق درختی است که میوه های خوشه ای شکل و به رنگ قرمز و قهوه ای دارد، طعم آن در ابتدا گس بوده و بعد از رسیدن ترش می شود. این میوه پس از کوبیدن به عنوان چاشنی، همراه غذا مصرف می شود.این چاشنی تحریک کننده اشتها است و به سبب وجود تانن در ترکیب آن، قابض نیز هست. همچنین می تواند در مقابله با التهابات لثه مفید باشد. بد نیست بدانید غرغره کردن دم کرده آن برای ورم گلو و دهان موثر است.در مورد مصرف سماق باید خاطر نشان کرد که مصرف میوه تازه آن می تواند مسمومیت زا باشد و افراد بایستی صرفاً از نوع خشک آن استفاده کنند.

سمنو:
سمنو خوراکی ای است که طی فرآیندی در زمان جوانه زدن گندم ایجاد می شود. در این مرحله مواد قندی گندم که بصورت نشاسته ذخیره شده بود تبدیل به مالتوز می شود و طعم شیرین پیدا می کند. از طرف دیگر پروتئین های آن قابلیت هضم و جذب بهتری دارد و بر میزان ویتامین C آن افزوده می شود.سمنو حاوی پروتئین بالا و چربی کم است، همچنین حاوی ویتامین های A ، E ، K و گروه B در کنار کلسیم، پتاسیم و فسفر است. مزه شیرین آن حاصل قند طبیعی است اما باید در نظر داشت که هر صد گرم آن حاوی 300 کیلوکالری است. لذا مصرف بیش از اندازه آن مانند هر خوراکی دیگری می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود.


سیب:
ضرب المثلی انگلیسی می گوید مصرف روزانه یک عدد سیب شما را از مراجعه به پزشک معاف می کند؛«One apple a day, keep doctor away»درخت این میوه در اغلب نقاط دنیا یافت می شود. این میوه محبوب به واسطه نوع ترکیبات تشکیل دهنده آن نظیر ریبوفلاوین ، ویتامین های C ، A و مواد معدنی مانند آهن ، منیزیم و پتاسیم اثر مثبتی بر روی طراوت پوست و رفع ناراحتی های شایعی مثل خشکی پوست، ترک خوردگی و رنگ پریدگی دارد. ساختار اسکلتی میوه سیب موجب شده است تا جویدن آن باعث تمیز شدن لثه ها و دهان شود و با از بین بردن باکتری های دهان اثر مفیدی بر روی بهداشت دهان و دندان دارد.سیب به واسطه وجود ویتامین B فراوان یک خوراکی آرامش بخش است. دم کرده پوست سیب به همراه عسل یک نوشیدنی موثر برای رفع استرس های عصبی است.وجود فیبر فراوان در میوه و پوست سیب ، سبب می شود تا مصرف آن موجب تنظیم فعالیت گوارشی و نیز اثر پیشگیری کننده در مقابل سرطان های روده بزرگ داشته باشد.

سرکه:
سرکه، حاصل بخشی از فرآیند تخمیر انگور و سرشار از اسید سیتریک است که مصرف آن موجب افزایش جذب کلسیم و سهولت هضم غذا می شود. استفاده از سرکه به عنوان چاشنی سالاد موجب طعم دهندگی و تحریک اشتها می شود.سرکه همچنین در رفع بوی بد دهان موثر است و نیز بخور رقیق شده آن برای رفع علایم ناشی از سرماخوردگی مفید است.باید در نظر داشته باشید مصرف سرکه در مبتلایان به زخم معده و ضعف اعصاب می تواند زیان بخش باشد.باور غلطی که در مورد سرکه رایج است اثر چربی سوزی آن است ، باید بدانید که چنانچه فرد از رژیم غذایی درستی پیروی نکند ، سرکه نقشی در کاهش وزن وی ندارد.

 سیر:
سیر ازجمله خوراکی هایی است که معمولا به عنوان چاشنی برای خوش طعم شدن غذا استفاده می شود. از زمان های گذشته اقوام گوناگون برای این گیاه خواص دارویی بی شماری قایل بودند. مکاتب مختلف طب سنتی نیز برای سیر ، خواص ویژه ای ذکر می کنند و به اثرات مثبت این گیاه بر سلامتی انسان ها تاکیددارند.از دیدگاه پزشکی مدرن نیز سیر سرشار از ریزمغذی های مهم برای حفظ تندرستی نظیر آهن، کلسیم، منیزیوم، اسیدفولیک و ویتامین ث است. همچنین مقادیری از روی و ویتامین های گروه ب نیز در ترکیب آن یافت می شود.سیر، حاوی ترکیبی با عنوان آلیسین است که اثر گندزدایی و ضد میکروبی دارد. همچنین میزان قابل توجهی از آنتی اکسیدان ها را در ترکیب خود دارد. وجود این ترکیبات باعث می شود تا سیر تبدیل به یک خوراکی پرخاصیت شود و گنجاندن آن در سبد خوردنی ها مورد تاکید متخصصان تغذیه قرار گیرد.مصرف سیر می تواند خاصیت ضد سرطانی داشته باشد. همچنین این گیاه با تغییر در ترکیبات چربی های خون و اثر کاهندگی بر تصلب شرائین، از یکسو باعث پیشگیری از بروز سکته های قلبی و مغزی می شود و از سوی دیگر فشارخون را کاهش می دهد. مصرف سیر می تواند تا هفت میلیمتر جیوه از فشارخون کم کند.

نکته قابل توجه این است، گرچه سیر و بسیاری از خوراکی های دیگر خواص مفیدی دارند که انسان ها می توانند از آنها بهره مند شوند اما در بسیاری از موارد نمی توانند جایگزین داروهای مورد نیاز بیماران باشند. به عبارت دیگر هرچند سیر می تواند منجر به کاهش فشارخون شود ولی این اثر به اندازه ای نیست که مبتلایان به بیماری پرفشاری خون را از مصرف دارو بی نیاز کند و این افراد نباید از درمان اصلی خود غفلت کنند و ضروری است که مبتلایان به فشارخون توجه اکید به توصیه های پزشک معالج خود داشته باشند و برای کنترل بیماری خود به مصرف سیر اکتفا نکنند.

تاثیر عید نوروز بر بهداشت روان عید نوروز به عنوان سال نو و بهار طبیعت ویژگی های بسیار و منحصر به فردی دارد. اعتدال در فصل بهار است و به طور متداول در تمام دنیا مورد توجه است.   اسلام به عنوان یک مذهب آیینی نه تنها با عید نوروز مخالفت نکرد بلکه آن را به عنوان یک نماد انسانی و نه خرافی پذیرفته است و و رسول اکرم (ص) در روایتی به طور مفصل از زبان سلمان فارسی نوروز را توصیف کرده است و از آن با عنوان مراسمی مبارک نامبرده است.

نوروز با همه شادی ها و خوشی هایش می تواند گاهی برای خانواده ها و کودکان دردسرساز باشد. در روزهای نوروز گروهی از خانواده ها از مهمان پذیرایی می کنند یا خود به مهمانی می روند. گروهی دیگر هم راه سفر پیش می گیرند. جابه جایی و زیست در مکان هایی که گاهی پاکیزه و بهداشتی نیست، سبب آسیب هایی به فرزندان ما می شوند. چگونه می توان از این آسیب ها پرهیز کرد؟ پزشک مشاور کتابک برای شما خانواده ها توصیه هایی کارساز دارد.همچنین در این روزها کودکان با مواد خوراکی روبه رو می شوند که در روزهای عادی کمتر در دسترس شان است. خشکبارها و شیرینی ها و تغذیه در رستوران ها و مسافرخانه ها، هتل ها و در پیرامون مراکز گردشگری وضعیت ویژه ای پدید می آورد که اگر به آن بی توجه باشیم، کودکان را درگیر بیماری می کند و خوشی های مهمانی و سفر به کام ما تلخ می شود.

متاسفانه در ایام نوروز بیمارستان‌ها و بخش‌های اورژانش با هجوم زیاد بیمارانی روبه‌رو می‌شوند که در اثر مصرف زیاد مواد غذایی غیرضروری مسموم شده‌اند. یکی از اتفاقات مهم در روزهای عید و بهار رفتن به سفر است و بیشتر خانواده‌هایی که قصد مسافرت دارند معمولا ماشین خود را پر از مواد غذایی مانند پفک و چیپس می‌کنند که از روغن سوخته تهیه شده و سرنشینان خود را با این مواد غیرضروری و مضر سیر می‌کنند و حتی در خوردن این مواد مضر زیاده‌روی می‌کنند و دچار اسهال و استفراغ می‌شوند. از دیگر مشکلاتی که ممکن است در سفرها پیش بیاید استفاده از مواد مسموم‌کننده است که ممکن است که این مواد غذایی را از خانه آورده باشند یا استفاده ازمواد غیربهداشتی در رستوران‌ها و استفاده از آب‌های آلوده در مسیر راه از مواردی است که مسافران را بیمار و مسموم و به بیمارستان‌ها می‌کشاند . در راه نباید از آب رودخانه‌ها و چشمه‌ها استفاده کنیم و از استفاده از کنسروهایی که شکل قوطی تغییر کرده یا فاسد شده باشند، خودداری کنیم.

در طول راه خیلی خوب می‌توان از لبنیات، سبزیجات و صیفی‌جات به مقدار کافی استفاده کرد تا گرسنه نمانیم اما بهترین غذا لبنیات، سبزیجات و میوه است. نکته دیگر درمورد سفر مکانی است که اسکان پیدا می‌کنید و اولین چیزی که باید جدی بگیرید، استفاده از فست فودهاست که خانواده‌ها زمان برگشتن از مسافرت با چاقی، چربی‌خون، بالارفتن قندخون و فشارخون بالا و احتمالا کبد چرب روبه‌رو هستند و ماه‌ها و حتی سال‌ها باید تلاش کنند تا عوارض و مضرات استفاده از مواد چربی را از بین ببرند. نکته مهمی که در این ایام باید مورد توجه قرار گیرد استراحت کردن به موقع است. بیشتر افراد در ایام نوروز تا نزدیک صبح بیدارمی‌مانند و زمان استراحت‌شان به‌هم می‌خورد و زمینه استرس و اضطراب وعصبانیت فراهم می‌شود. مسن‌ترها باید به‌موقع استراحت کنند اما، خیلی از افراد با ایجاد سروصدای زیاد مانع از استراحت و آرامش آنها می‌شوند و گاهی مجبور می‌شوند که آنها را به بیمارستان منتقل کنند .

مساله‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد نحوه اسکان مسافران در سفرهای نوروزی است. آنهایی که می‌خواهند در چادربمانند یا در فضای باز هستند گاهی مورد نیش حشرات و عقرب و مار قرار می‌گیرند. باید برای استراحت فضا را نگاه کنند و مطمئن شوند که خطری آنها را تهدید نمی‌کند و اگر مورد گزش قرار گرفتند باید به بیمارستان مراجعه کنند. به‌طورکلی استراحت به موقع، نخوردن فست فودها و غدای چرب باید در سفرها مورد توجه قراربگیرد اما درمورد بیماران که دارو مصرف می‌کنند باید داروهای قلب یا فشار خون ودیابت خود را همراه داشته باشند و فکرنکنند در شهرستان‌ها داروی مورد نظر خود را پیدا می‌کنند. کسانی که درنوروز به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند، بیشتر با علائم مسمومیت غذایی و دل‌درد هستند که ناشی از پرخوری است.

 حفظ سلامت خانواده بخصوص در ایامی مانند نوروز که خانواده ها در صدد برگزاری هر چه مفرح تر تعطیلات خود هستند از اهمیت ویژه ای برخوردار است . با توجه به تغییراتی که در الگوی مصرف غذایی خانوار در این ایام رخ می دهد نکات ذیل جهت به حداقل رساندن مسائل ناشی از آن توصیه می گردد.

در ایام نوروز بهتر است برنامه غذایی مانند سایر زمان ها تنظیم شود و مصرف آجیل و مغزها به عنوان میان وعده و در مقدار متعادل باشد. ولی می توان حجم مواد غذایی را در هر وعده های اصلی کاهش داد. به ویژه شام را بسیار مختصر میل کرد.صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است که برای سلامت و تندرستی افراد اهمیت خاصی دارد. افراد بهتر است در ایام تعطیل شبها زودتر بخوابند تا صبح بتوانند با شادابی از خواب برخیزند و صبحانه کاملی شامل مقادیر مناسبی نان، شیر، پنیر، گردو و ... مصرف نمایند. بهتراست از خوردن کره، خامه، سرشیر تا حد امکان پرهیز نمایند و برای ایجاد تنوع غذایی در صبحانه ها از تخم مرغ، خیار، گوجه فرنگی، میوه ها و آب میوه استفاده نمایند.

زیاده روی در مصرف شیرینی و شکلات در ایام نوروز هم مانند سایر مواقع می تواند منجر به بروز مشکلاتی برای سلامت شود. در کودکان زیاده روی در مصرف تنقلات، شیرینی و شکلات در این ایام اغلب باعث بروز مشکلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود و ضمن این که مانع مصرف وعده های اصلی غذا می شود و به این ترتیب تداوم این وضعیت به مدت 2 هفته در تعطیلات می تواند منجر به بروز مشکلات جدی در تغذیه آن ها شود.

مشکل دیگری که در نتیجه مصرف زیاده از حد شیرینی و شکلات ممکن است در کودکان ایجاد شود. مشکلات دندانی است به ویژه اگر بعد از هر بار مصرف به بهداشت دندان ها و مسواک زدن توجه نشود.در مورد افراد بزرگسال نیز زیاده روی در مصرف می تواند منجر به مشکلات گوارشی و همچنین افزایش انرژی دریافتی و در نتیجه اضافه وزن در این ایام شود و در مورد افرادی که مبتلا به قند خون و یا چربی خون بالا هستند زیاده روی در مصرف باعث اختلال در وضعیت سلامت آن ها خواهد شد. بنابراین برای برخورداری از تعطیلات همراه با آرامش و سلامتی تعادل در مصرف مواد غذایی را در این ایام در نظر بگیرید.

- هنگام خرید آجیل باید به تازگی آن توجه داشت، تا حد امکان از فروشگاه هائی که معتبر هستند و اجناس با کیفیت مرغوب و تازه عرضه می کنند خریداری کنید. از خرید خشکباری که علائم کپک زدگی در آن ها مشاهده می شود خودداری کنید. بهتر است انواع کم نمک را انتخاب نمائید.

- برای استفاده از میوه های خشک به خاطر داشته باشید که ارزش تغذیه ای میوه های خشک به شیوه خشک شدن آن ها بستگی دارد هر چه زمان خشک کردن بیشتر باشد و مواد خشک کننده بیشتری استفاده شود؛ از ارزش تغذیه ای آن ها کاسته می شود . میوه های خشک به نسبت واحد حجم کالری بیشتری دارند اما به دلیل نگهداری آسانتر برای استفاده در مدت طولانی مناسبتر هستند. کارشناسان توصیه می کنند برای بهره مندشدن از ویتامین ها و املاح موجود در میوه ها آنها را به صورت تازه مصرف کنید.

- از غذاهای آبدار مثل سوپ ها، آش، میوه های آبدار، سبزی های آبدار مثل خیار و گوجه فرنگی و کاهو استفاده نمایید.

- از مصرف زیاد چای و قهوه پرهیز کنید.

- به اندازه ی مناسب تحرک بدنی و ورزش داشته باشید.

هموطنان عزیزی که قصد مسافرت دارند باید در طول سفر دقت کنند تا اصول تغذیه ای، بهداشت و ایمنی مواد غذایی را رعایت کنند لذا باید به نکته های زیر توجه نمایند:

- در طول سفر مانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه های غذایی استفاده نمایید.

- برای جلوگیری از کم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید. البته بهتر است از آب های بسته بندی که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده شود. در صورتی که به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارید آب را حداقل به مدت 1 دقیقه بجوشانید

- از خوردن غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینی ها، شکلات و خامه اجتناب نمایید.

- از میوه ها به عنوان میان وعده مناسب استفاده کرده و. حتما" قبل از استفاده آن ها را خوب شستشو دهید.

- بهتر است به جای مصرف نوشابه، از دوغ و نوشیدنی های کم کالری استفاده کنید.

- برای برطرف شدن نیاز مایعات بدن، آب بهترین نوشیدنی است، تا حد امکان از مصرف ساندیس، نوشابه ها پرهیز کنید..

- حتما" در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کرده و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست استفاده کنید.

- به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آب پز، کبابی و تنوری استفاده نمایید،

- تا حد امکان از مصرف سوسیس وکالباس پرهیز کنید.

جهت حفظ ایمنی غذا و پیشگیری از انواع مسمومیت ها :

- غذای مورد مصرف باید کاملا پخته شود : ممکن است با توجه به مدت تعطیلات و احتمالا تعجیل در ساعت حرکت در تهیه غذا کوتاهی شود ، به گونه ای که غذا به ویژه گوشت ها به طور کامل پخته نشده و همین سبب آلودگی و فساد آن شود . از ظاهر گوشت می توان به میزان پخت آن پی برد ، به عنوان مثال رنگ گوشت پخته باید قهوه ای باشد ، ولی اکثر مواقع مغز ( درون ) کباب کوبیده یا برگ ، قرمز رنگ است . مردم فکر می کنند چون گوشت روی شعله مستقیم قرار گرفته ، بنابراین قسمت درونی آن پخته می شود ولی چنین تفکری اشتباه است . بارها دیده شده که روی ( سطح ) کباب به حالت سوخته در آمده اما درون آن هم چنان نپخته مانده است . در چنین مواردی باید گوشت را مجددا روی آتش قرار داد تا به اصطلاح مغز پخت شود . هم چنین ماهی زمانی پخته است که گوشت آن به صورت لایه لایه در آید . در مورد پخت مرغ آب پز، وقتی آب مرغ شفاف و گوشت مرغ سفید شود مرغ پخته و آماده شده است .

با توجه به این که رطوبت زیاد ، رشد و تکثیر میکروب ها را بیشتر می کند ، سعی کنید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید . مانند : عدس پلو ، لوبیا پلو ، ماکارونی و …

در صورت مصرف غذاهای کنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل کنید، در صورت مشاهده برآمدگــی و فرورفتگی از مصرف آن ها خودداری کنید. قبل از مصرف حتما" آن ها را 20 دقیقه بجوشانید.

- بهتر است از خوردن سبزی ها به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی خودداری کنید.
در صورتی که در هنگام سفر تمایل به مصرف غذا در رستوران دارید چند نکته را مورد توجه قرار دهید:

- به رستوران های معتبر که اصول بهداشتی بیشتر در آن ها رعایت شده است مراجعه کنید. وضعیت بهداشت سالن، دستشویی ها، کارگران و ... تا حدی می تواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد.

- در صورت امکان لوازم شخصی مانند قاشق، چنگال و لیوان مخصوص خود را همراه داشته باشید.

- از مصرف بعضی از مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده، پیاز در مکان هائی قابل اطمینان نیستند، خودداری کنید

- به بهداشت فردی یعنی شستشوی دست ها قبل از مصرف غذا توجه کنید.

- در مورد آب آشامیدنی در صورت امکان از آب معدنی استفاده شود و در غیر این صورت به بهداشت پارچ و لیوان ها توجه نمائید.

امسال به سال 1394 می رسیم .سالها پیش،  ما و بسياري از كشور هاي جهان در نشست هاي بين المللي بسیاری از اهدافمان را دراین سال  (2015 ) برآورده شده می خواستیم.قرار بود تعداد گرسنه های جهان به نصف برسد ، قرار بود خشونت کاهش پیدا کند قرار بود کودکان در حمایت قانون به حقوق از دست رفته خود برسند و حمايت هاي همه جانبه از آنها بعمل آيد ،قرار بود هم قسم شده بوديم تعهدهاي انسان دوستانه بين كشور ها امضا شد ولي اكنون كجا هستيم.نگران نباشیم باز هم سران کشور ها خواهند نشست و با عزمی مشترک اهدافی را برای دهه های بعد انتخاب خواهند کرد .

شاید زمانی برسد که جنگ ها بر سر اشغال ستاره های دور باعث شود آتش افروزان بين المللي ،توليد كنندگان جنگ افزارها ، دست از سر مردم زمین بردارند ، البته اگرستاره های دور موجوداتی داشته باشد که غیرت حفظ آنرا داشته باشند و جنگ افروزان، برای كشتار،بازارهاي بهتري بيابند.تا زمانی که فروش ابزار جنگی، پول ساز ترین تجارت جهان است؛ کودکان ، زنان و مردان کره خاکی ما در مناطقی که نام محروم را به پیشانی دارند به خاک و خون خواهند غلطید و ما اگر چه درد ها را می شنویم و از پشت شیشه ها می بینیم و غم وجودمان را در تیرگی فرو می برد؛ ولی آنرا با پوست و گوشت و خون خود احساس نمی کنیم .

در این دنیای این چنینی زندگی کردن هنر می خواهد و ما همه هنر مندانی گمنام هستیم که هر سال برای هم آرزوی همه ی چیز های خوب و برای انسان های دیگر صلح و آرامش را آرزو می کنیم .نياكان ما گفته اند از سه چيز پاسداري كنيم پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک . تنها اگر از این سه... پاسداری می شد دنیای بهتري برای همه بندگان خدا درست می شد.باوجود تمام نا بسامانی ها، با امید به دنیایی بهتر از آنچه تا کنون تجربه کرده ایم، برای مردم دنیا به خصوص هموطنانمان؛ سالی پر از امید و جهانی عاری از فقر وظلم و خشونت و آرزو می کنیم. 

اشتراک گذاری این مطلب :

نظرات :

هیچ نظری ثبت نشده است!

کردستان وب نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

نام *
ایمیل *
نظر

کد امنیتی
 
   

   مـطالـب

   حمایت از ما
کردستان وب
   تبلیغات

ADS

ADS

ADS

   آمار بازدیدکنندگان