17

سنندج

 
116

سقز

 
16

قروه

 
34

بیجار

 
14

دهگلان

 
7

مریوان

 
5

سروآباد

 
1

بانه

 
23

کامیاران

 
19

دیواندره

 
شهرستان ها   

نمایش وبلاگهای بیجار نمایش وبلاگهای قروه نمایش وبلاگهای دهگلان نمایش وبلاگهای کامیاران نمایش وبلاگهای سنندج نمایش وبلاگهای سروآباد نمایش وبلاگهای مریوان نمایش وبلاگهای دیواندره نمایش وبلاگهای بانه نمایش وبلاگهای سقز
   نظرسنجی
به نظر شمااولویت اقتصادی ایران بعد از اجرای توافق کدام است؟
 

ورود سرمایه گذاری خارجی : (21 رای)

15.7%

عمل در چهارچوب اقتصاد مقاومتی : (98 رای)

73.1%

کوچک سازی دولت و تقویت بخش خصوصی : (15 رای)

11.2%
   عضویت در خبرنامه
نام :
عضویت
Loading

 


   گفتگو با وبلاگ نویسان

    بهترین وزن مرغ برای خرید

گروه : اقتصادی | ارسالی از : کردستان وبچهارشنبه 8 بهمن 1393 | بازدید ها : 1367 | کد مطلب : 2431
Post Image

فرهنگ مصرف مرغ درشت فرهنگ غلطی است و باید با ترویج مصرف مرغ سبک (سایز) در بین مردم این فرهنگ غلط را اصلاح کنیم، چرا که کاهش سن کشتار مرغ باعث بهبود ضریب تبدیل می‌شود. مرغ با وزن 1.2 کیلوگرم بهترین کیفیت و طعم را دارد

در طول سال بین 5 تا 10 تن ضایعات مرغ شامل چربی، شش و کلیه‌ها توسط خانم‌های خانه‌دار دور ریخته می‌شود که این ضایعات خوراک سگ و گربه شده یا دور ریخته می‌شود.میزان این ضایعات بستگی به کیفیت مرغ و میزان چربی نهفته در بطن آن دارد و حداکثر مقدار ضایعات در هر مرغ بین 10 تا 15 گرم است ضمن اینکه همه مرغ‌ها چاق و چربی‌دار نیستندرستوران‌ها مرغ‌های متوسط رو به پایین را خریداری می‌کنند و خانم‌های خانه‌دار مشتریان خرید مرغ‌های درشت هستند،  میزان تولید مرغ زنده در کشور سالانه حدود 3 میلیون و 200 هزار تن و مرغ آماده به طبخ 2 میلیون تن است که بین 50 تا 60 درصد از این میزان تولید حدود 10 تا 15 گرم ضایعات دارند.

 فرهنگ مصرف مرغ درشت فرهنگ غلطی است و باید با ترویج مصرف مرغ سبک (سایز) در بین مردم این فرهنگ غلط را اصلاح کنیم، چرا که کاهش سن کشتار مرغ باعث بهبود ضریب تبدیل می‌شود.  مرغ با وزن 1.2 کیلوگرم بهترین کیفیت و طعم را دارد،مرغ‌های سایز (سبک) خوش خوراک، خوش پخت و چربی کمتری در لاشه آن موجود است، ضمن اینکه تولید آن اقتصادی‌تر است. با افزایش وزن مرغ و تجمع چربی در محوطه شکمی، دانی (خوراک طیور) که با قیمت بالا وارد کرده‌ایم، به جای تبدیل به پروتئین مفید با هزینه بالاتر و خوراک بیشتر به چربی تبدیل می‌شود.در هیچ جای دنیا مرغ 3 کیلویی مصرف نمی‌شود و اغلب کشورهای پیشرفته و حتی همسایه مرغ سایز با وزن 1.2 تا 1.4 کیلوگرم مصرف می‌کنند.

 مردم فکر می‌کنند مرغ‌های کوچک مریض هستند در نتیجه تمایلی به خرید این نوع کالا ندارند در حالی‌که اگر مرغی بیمار باشد، به هیچ عنوان اجازه خروج از کشتارگاه را به آن نمی‌دهند. وقتی مرغ به شکل قطعه بندی شده عرضه می‌شود هیچگونه ضایعاتی ندارد و این ضایعات به خوراک دام تبدیل شده یا در مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد،  کمتر از 5 درصد از 2 میلیون تن مرغ تولید شده در کشور به این شکل عرضه می‌شود. فرهنگ مصرف مرغ قطعه بندی شده بین ایرانیان جا نیفتاده و آنها این نوع مرغ را خیلی نمی‌پسندند، یک فروشگاه باید به همان اندازه که مرغ درسته دارد، نوع قطعه بندی شده آن را نیز داشته باشد تا این فرهنگ میان مردم جا بیفتد.

منابع:

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی
حسن رکنی معاون وزیر جهاد کشاورزی

اشتراک گذاری این مطلب :

نظرات :

هیچ نظری ثبت نشده است!

کردستان وب نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

نام *
ایمیل *
نظر

کد امنیتی
 
   

   مـطالـب

   حمایت از ما
کردستان وب
   تبلیغات

ADS

ADS

ADS

   آمار بازدیدکنندگان